TOIMITUSEHDOT

Toimitusehdot lyhyesti:

1. Tuotteilla on täysi 14 vuorokauden palautusoikeus. Palautettavan tuotteen tulee olla käyttämätön ja ehjässä pakkauksessa kaikkine osineen.

2. Palautuskulut maksaa palauttaja itse, tällä pyrimme pitämään kaupan hinnat mahdollisimman edullisina.

3. Tuotetta, jota löytyy varastosta on toimitusaika 2 – 5 arkipäivää. Mikäli tilattu tuote on poikkeuksellisesti päässyt loppumaan varastosta, ilmoitetaan siitä asiakkaalle viipymättä.

4. Mikäli toimitettu tuote on väärä, tai tuote on viallinen, tulee kuluttajan ilmoittaa asiasta viipymättä asiakaspalveluun joko sähköpostitse aspa@putkia.fi tai puhelimitse +358 400907674 (arkisin 10-18)

5. Kauppa ei vastaa siitä, jos tilauksen toimitus estyy, vaikeutuu tai myöhästyy ylitsepääsemättömän seikan takia, kuten sodasta, luonnonmullistuksesta, vienti- tai tuontikiellosta, viranomaisen päätöksestä, yleisen liikenteen häiriintymisestä tai muusta vastaavasta toimintaa vaikeuttavasta tai estävästä toiminnasta.

Palautusohjeet

Palautuksesta tulee ilmoittaa ennakkoon sähköpostitse osoitteeseen aspa@putkia.fi tai puhelimitse +358 400 907 674 (arkisin 10-18).

Vialliset tuotteet

Pyydämme palauttamaan tuotteet Postin asiakaspalautuksena

Asiakaspalautustunnuksen saatte yhteydenoton jälkeen. Viallisen, väärin toimitetun tai rikkoontuneen tuotteen palautuskuluja ei tarvitse itse maksaa.

Pyydämme ilmoituksessanne kuitenkin ystävällisesti ilmoittamaan:

  • Palautuksen syyn (mikäli viottunut tai väärä tuote)
  • Tilaajan tunnistetiedot (nimi / tilausnumero)
  • Haluatteko vain palauttaa tuotteen ja saada rahat takaisin tilille vai toivotteko, että lähetämme vastaavan tuotteen vioittuneen tai väärän tuotteen tilalle (ja hyvitämme mahd. erotuksen).
  • Rahojen palautusta varten pyydämme ilmoittamaan tilinumeron.

Reklamaatiot

Kaikki tilaukseen tai toimitukseen liittyvät reklamaatiot pyydämme lähettämään seitsemän (7) vuorokauden kuluessa tilauksen vastaanottamisesta osoitteeseen: aspa@putkia.fi tai soittamaan +358 400 907 674(arkisin 10-18).

Tilauksen peruminen

Asiakas voi peruuttaa tilauksensa, mikäli toimitus ei ole tapahtunut kohtuullisessa ajassa. Tilauksen perumisesta tulee ilmoittaa osoitteeseen aspa@putkia.fi tai soittamalla +358 400 907 674. Pyrimme ilmoittamaan asiakkaillemme sähköpostilla tai puhelimitse, jos toimitusaika eroaa normaalista.

Pidätämme oikeuden tilauksen perumiseen ja rahojen palauttamiseen.